İLKÇEV Gebze'de temizlik yaptı

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV),5 Haziran Dünya Çevre Gününün, doğanın kirlilikten arındırılarak tertemiz şekilde karşılanmasının önemine dikkat çekmek için Beylikdağı Millet Ormanında çevre etkinliği düzenlendi.
DOĞANIN DENGESİNİ GÖZET,ÇEVRENİ KORU ve TEMİZ TUT!
 İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Çevre Sorumlusu Orhan Yavuzyiğit yaptığı değerlendirmede; topluma ve doğaya olan sorumluluklarının gereği olarak Beylikdağı Millet Ormanı etrafında doğaya katkı sağlamanın huzuru içerisinde çevre temizliği etkinliğini yaptıklarını söyledi.
TEMİZ BİR ÇEVRE,SAĞLIKLI BİR YAŞAM!
İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada; Çevre faaliyetlerine önem verdiklerini, Dernek bünyesinde faaliyette bulunan bütün öğrencilere ve gençlere Çevre bilinci konusunda eğitimler verdiklerini ve yaptıkları her etkinlikte bu konuyu ön plana çıkarttıklarını ifade etti.
Özellikle yaşadığımız çevre olan Gebze bölgesinde, Sanayi tesislerinin çok yoğun olduğu ve buna bağlı olarak yoğun göç alan bir bölge olmasından dolayı, Çevre konusunda daha duyarlı olunması gerektiğini vurguladı ve toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü belirtti.
İLKÇEV olarak gerek Gebze Kaymakamlığı gerekse Gebze Belediyesinin yapmış olduğu Çevreyle ilgili çalışmalara ve etkinliklere destek verdiklerini, Çevre Haftasında yapılacak bütün etkinliklere üyeleriyle birlikte katılacaklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.