Ebu Cehil'in torunları işbaşında!

ADALET BORA- Türkiye büyük bir provakasyonla karşı karşıya. Hani şeytanın aklına bile gelmez denileni yapıyorlar.. Camilerin ses sistemini sabote ederek  Ramazanda müzik yayını yapmak gerçekten şeytanın aklına bile gelmeyecek profesyonelce yapılmış bir plan ve saldırıdır..
İçerde ve dışarıdaki alçaklarca düzenlenen bu dehşet senaryonun elbette ki tek amacı halkı galeyana getirmektir.. Bu korkunç ve ürkütücü senaryoyu sahneye koyanların bundan sonraki adımlarının  ne olacağı konusunda mutlaka acil şekilde gerekli istihbaratlar yapılmalı.
Çünkü bu durum sıradan bir provakasyon olarak görülemeyecek kadar planlı-koordineli ve aşamalı olarak tasarlanmış bir büyük oyunun ilk sahnesidir..15 Temmuz darbe girişiminin tasarlayıcılarıyla bağlantıları da araştırmalıdır.. Kuşku yok ki, pandemi sürecini başarılı bir şekilde yöneten ve dünyaya örnek olarak başarısını kanıtlayan Türkiye’nin bu durumdan rahatsız olan yerli işbirlikçiler dışarıdaki sahiplerinin işaretiyle harekete geçtiklerinin de göstergesidir bu.. İslamiyet düşmanları, din düşmanları, Kur’an ve  Ezan  düşmanları, Memeleket düşmanları, Millet ve değerler düşmanı Ebu Cehil’in torunları olarak sahneye çıkan bu alçakların bir an önce bulunması için ne gerekiyorsa yapılmalı..
Ama çok iyi bilinmeli ki; Güzel ülkemin güzel insanları bu alçak provakosyonlara gelmeyecektir. Bu alçaklığı yapan hainler amaçlarına ulaşamayacaklar. Ve çok iyi biliyoruz ki; memleketin kırmızı çizgisi olan Kuran ve Ezan’a el uzatanların elleri, dil uzatanları dilleri ve  soyları Ebu Cehil'in soyu gibi kuruyacaktır..