Derin devletçilik oynayan darbe sevicileri!

ADALET BORA- Gece yarısı.. Bir baktık ki memleketi yıllarca teslim ettiğimiz şimdilerde boş beleş yaşayarak emekliliğin keyfini çıkaran 103 emekli Amiral bir bildiriyi yayınlamışlar.. Demokrasiye, memleketin geleceğine parmak sallıyorlar..
Haberi ilk paylaşan bir gazeteci olarak şunu belirtmeliyim ki, 15 Temmuz gecesindekine benzer korkunç bir nefret hissettim.. Uyku tutmadı ve zaten öğrenmiştik artık su uyur bu memleketin ekmeğini emeğini yiyenler uyumaz ve ağabaları için nöbetteler..
LANET OLSUN
Sesli düşündüğümü farkettim.. Dilimden düşen ilk cümleler; Yazıklar olsun , lanet olsun, halen bu ülkenin evlatları gibi görünüp FETÖ'nün, ABD'nin ve/veya başkalarının kuklası haline gelen ve memleketine düşman olan, geleceğimizi karanlığa gömmek için plan yapan ve onları destekleyenlere lanet olsun..'dedim.. O kadar öfkeliydim ki sabaha kadar uyku tutmadı ve inanamadım bunun gerçekliğine..Evet,  Bu memleketi dost görünümlü şeytanlar gibi arkadan vurarak. kişisel saltanatları için kendilerini satanlara lanet olsun.dedim bir kez daha..
HİÇ BİTMEYECEKLER
Ve tabi Darbe beklentileri hiç bitmeyen..
Darbelerden medet umanlar
Derin devletçilik oynayan, kendilerini askere yakınmış gibi görünen, sözde demokrat özde Manda ve himaye seviciler hep oldu ve olmaya da devam ediyorlar ne yazık ki..
Gece uyumadık
Su uyur içimizdeki hainler uyumazı artık öğrendik.
Darbe olacak diye  sevinç çığlıkları atan alçakları da unutmadık..
Evet bir kez daha geceyarısı şahitlik ettik ki; laiklik ve Atatürkçülük adı altında bu ülkenin geleceğini dahili ve harici işbirlikçilerle karartmak için halen darbe ile kendi saltanatlarını kurma hayalinden vazgeçmiş değiller..
Evet, darbe hayalini kuranlar, darbeci zihniyeti alkışlayanlar, darbe için pusuda bekleyen ve derin devletçilik oynayanlar,halen ciddi bir örgütsel yapı içindeler. Bunu bir kez daha gördük.. Şahit olduk.. Onun için sakın unutmayın; Su uyur ama içimizdeki darbe seviciler ve onların zavallı destekçileri asla uyumaz...Sözün özü;  tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.. Etrafımıza, sağımıza solumuza iyi bakmamız gerekiyor.. Unutmayın ki, derin devletçilik oynayan ve darbe için pusuda bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla..