Bizim Başkanlar yola çıktı

ADALET BORA/ haberpi-  Kocaeli Ak Partili belediye başkanları , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Aralık'a kadar sürecek olan ve  Kızılcahamam düzenlenecek 'AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere yola çıktılar
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölcük belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başiskele Belediye başkanı Yasin Özlü, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'da birlikte yola çıkan başkanlar oldu.
Başkanlar Bolu'da mola vererek kar hatırası çektirmeyi de ihmal etmediler. Başkan Büyükgöz o anları ' Yol hatırası' olarak paylaştı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan istişare ve değerlendirme toplansında 31 Mart yerel seçimlerinden sonra AK Parti'li belediyelerin çalışmaları, belediyecilik vizyonu ve yeni yol haritası masaya yatırılacak.  kampta 804 belediye başkanın yer alması bekleniyor.