Abdullah Yağcı sürprizi.Görevli olarak mı yoksa adaylık için mi geldi?

ADALET BORA/ haberpi- Çayırova'da belediye başkan yardımcılığı yaptıktan sonra Cumhurbaşkanlığı külliyesinde görevlendirilen ve 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze belediye başkan aday adayı olan Abdullah Yağcı'nın Gebze ve Kocaeli bölgesinde dün gün boyunca belediye başkanlarını ziyaret etmesi dikkatlerden kaçmazken siyaset kulislerinde  'Yağcı belediye bakanlarıyla görüşmesi için Cumhurbaşkanlığı tarafından mı görevlendirildi yoksa Gebze ilçe başkanlığı için nabız mı yokluyor' sorusunu gündeme  getirdi..

YAĞCI BAŞKANLARI ZİYARET TURUNDA
Dün Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü de ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Lojistik Şube Müdürü,Çayırova ve Gebze belediyesinde bir dönem başkan yardımcılığı yapan  Abdullah Yağcı  daha sonra  u​zun bir süredir Kocaeli gündeminde olmayan ve sahalara çıkmayan eski bakan Osman Pepe ile  birlikte Derince belediye başkanı Zeki Aygün'u ziyaret etti.
Bu sürpriz ziyarette Aygün, çalışmaları ve projeleri hakkında Pepe ve Yağcı'ya bilgi verirken, eski Bakan Pepe Başkan Aygün'ü överek “Zeki Başkanımızın Ankara bürokrasisini iyi tanıması projeler noktasında ilçemiz için çok büyük avantaj. İnanıyorum ki beş yılın sonunda Derince çok daha büyüyecek ve gelişecek” dedi.
Başkan Aygün, Pepe ve Yağcı ve Yağcı ile birlikte ziyaretlerde yer alan yayıncı olduğu belirtilen Ömer Erdoğan'a  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti