Başkan Yasemin Özdemir'den başarılı başkanlara plaket

ADALET BORA/haberpi- Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanı Yüksek Peyzaj Mimarı Yasemin Özdemir, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken ekibinin başarısını da ödüllendiriyor.
Kısa sürede Ak Parti Kocaeli'de saha çalışmalarıyla farkını ortaya koyan Başkan Özdemir'in ekibi de boş durmuyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla önemli başarıya imza atan ilçe kadın kolları başkanlarını plaketle ödüllendiren Başkan Özdemir Aylık Olağan İlçe Başkanları Toplantısında hem üye hem de sosyal medya çalışmalarında birinci olan Darıca ilçe başkanı Selma Gülenç, Gebze ilçe başkanı Şenay Önder, Çayırova ilçe başkanı Seyhan Kutbay Dönmez, Başiskele ilçe başkanı Pınar Yolcu Sekmen, Derince ilçe başkanı Züleyha Uslu (Uslu adına -Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Halime Gökdemir ) ve Karamürsel ilçe başkanı Mevlüde Şahin'e plaket verdi.
Özdemir yaptığı açıklamada; Temmuz ayı içerisinde Sistemimizde 1. olan Darıca İlçemize, Sosyal Medyada 1. olan Çayırova İlçemize ve Üye Çalışmasında 1. olan Gebze İlçemize; ardından da Ağustos ayı içerisinde Sistemimizde 1. olan Başiskele İlçemize, Sosyal Medyada 1. olan Derince İlçemize ve Üye Çalışmasında 1. olan Karamürsel İlçemize Plaketlerini teslim ettik. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamının katlanarak artmasını temenni ediyorum' dedi