28 Nisan 2014 - 07:28 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:01
G: 03 Eylül 2022 - 16:01
Ak Partili Vekilʹden Arınçʹa cevap geldi
Gazeteportʹun haberine göre; AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçtenʹin Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Ayşegül Jale Saraçʹı suçlaması ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınçʹın, Saraçʹa sahip çıkmasıyla başlayan tartışma alevlendi. AKP milletvekili İçten ʹBülent abi bu açıklamayı yapmadan önce beni arasaydı, ona kırgınımʹ dedi.
Milletvekili Cuma İçten bir süre önce türban takan rektör Saraçʹın ʹParalel yapıyaʹ hizmet ettiğini öne sürmüş ve ʹÜniversitede çalışanlar maaşının yüzde 15-20ʹsini F tipi örgüte haraç olarak veriyor mu ? Devletin üniversiteye tahsis ettiği araziler, gayrimenkuller firmalara peşkeş çekiliyor mu ?ʹ demişti.
Arınçʹtan AK Partili vekile sert tepki!
Başbakan yardımcısı Arınç ise İçtenʹi eleştirip ʹBu arkadaşımızın yaptığını doğru bulmuyorum. Yolsuzluk iddiası varsa niçin bugüne kadar belketildi. Zamanlamanın rektör hanımın başını örtmesine paralel götürmenin şık olmadığı kanaatindeyimʹ demişti.
İçten de Arınçʹın bu sözlerini cevapladı ve Dicle Üniversitesiyle ilgili iddiaların söylenti biçiminde olduğunu ancak 17 Aralık operasyonundan sonra belgeler ile kendisine iletildiğini belirtti. İçten ʹBülent abi keşke bu açıklamayı yapmadan önce bana sorsaydı, ona kırgınımʹ dedi.
Gözden Kaçmasın
Offroad Tutkunları Mühye’de Buluşacak
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Gaziantep’te eğitime çok yönlü destek

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş'tan yeni bir hizmet daha






