11 Aralık 2017 - 18:19 - Güncellenme: 03 Eylül 2022 - 16:03
G: 03 Eylül 2022 - 16:03
Ak Partiden çok sert tepki
HABERPİ.COM Ak Partiden Netanyahuʹya çok sert tepki.. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahuʹnun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanʹa yönelik sözlerine ilişkin, "Masum silahsız insanları katlediyorsunuz. Katilsiniz" dedi.
Ünal resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik sözlerini şiddetle kınıyoruz.Bir işgal devletinin başında,her türlü hukuksuzluğa imza atanları bölgenin tarihi ve siyasi gerçeklerine aykırı olan tüm eylemlerine son vermeye çağırıyoruz.Türkiye bölgesinde barış ve istikrarı sağlamaya, mazlumun ve mağdurun yanında olmaya, hakkın yanında saf tutmaya, her türlü hukuksuzluğun karşısında olmaya devam edecektir.Siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz” İnsanlığın gözü önünde,insana dair her şeyi öldürüyorsunuz.Masum silahsız insanları katlediyorsunuz. Katilsiniz. Ders almazsanız insanlık size öyle bir ders verecek ki."
NE DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğanʹın, "İsrail bir terör devletidir" açıklamasına İsrail Başbakanı Netanyahu "Sayın Erdoğan İsrailʹe saldırdı. Kendi ülkesinde Kürt köylerini bombalayan, gazetecileri hapse atan, İranʹın uluslararası yaptırımları delmesine yardım eden ve Gazze dahil teröristlerin masum insanları öldürmesine yardım eden bir liderden ahlâk dersi alacak değilim" yanıtını vermişti.
İlginizi Çekebilir

Alışan Lojistik'ten büyük başarı. EcoVadis puanı 72’ye yükseldi

Mehmet Ali Kâğıtçı’nın arşivi koruma altına alınıyor

Derince Belediye Başkanı Gökçe’den Zabıta Teşkilatına Teşekkür

Başkan Ömeroğlu: Dilovası eğitimle yükselecek

Büyükakın: Kocaeli olarak mutluyuz, gururluyuz
Trend Haberler
Milletvekili Tipioğlu ile Başkan Kaya gönüllere dokundu

Kocaeli'de yakalandı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un acı kaybı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'in mutlu günü

Yeni Parti İlçe Başkanı Orhan ve Yönetiminden, Abdurrahman Aslantaş'a tam destek
Son Haberler
Cevdet Yılmaz: Yasa dışı bahis ve kumarla mücadelemiz kararlılıkla sürüyor

Burhanettin Duran’dan 12 ülkenin Batı Şeria kararına destek

KENTİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA YENİ SOLUK

Başkan Kocaman: Kartepe Büyürken İhtiyaçlarına da Cevap Veriyoruz

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı