AKP KOCAELİ'DE ŞOK İSTİFA
VE KABUL EDİLDİ
ünlü Şarkıcıya 6 yıl 3 ay hapis
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

GEBZE SAADET EKİBİNİ KURDU

GEBZE SAADET EKİBİNİ KURDU
Çayırova genelinde düzenlenecek futbol turnuvasına katılacak gençlere Saadet Partisi'nden destek.
21.02.2012 / 22:29


 Adem Yavuz Mahallesi Saadet Partisi lokalinde gerçekleştirilen mahalle yönetimi toplantısına Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve çok sayıda ilçe yönetim kurulu üyesi katıldı. Toplantı sonrasında mahalleli gençlere Nur Kundura'nın sponsorluğunda hazırlatılan formalar takdim edildi.

Başkan Çelik yaptığı açıklamada,

"Adem Yavuz mahalle yönetimine ve gençlik kollarına gerçekleştirmiş oldukları bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diler, diğer mahallelerimize de örnek olmasını temenni ederiz.

Bizler Milli Görüşçüler olarak gençlerimizin bütün çalışmalarında hem kendilerini hem de arkadaşlarını geliştirip yetişmeleri için çaba gösteren bir teşkilatız. Spor, hele ki futbol denildiğinde her birimizde ayrı önemi olan bir etkinlik. Her ne kadar birileri tarafından içine şike sokulmuş olsa da bizim için hiçbir önemi yok. Çünkü bu hükümet zamanında maalesef herşeyin defolu ve çakma bir yapıyla gittiği gayet açık. Bizler şimdi bu çalışmayı Saadet Partimizin Adem Yavuz Mahallesi Gençlik Kolları olarak başlattık. Bu turnuvada da örnek bir takım oluşturulacağından eminim.

Yapılan tüm etkinliklerimizdeki ana unsurumuz ve kitlemiz gençliktir. Gençliğimizin önündeki engelleri de maalesef gençlerimiz kendi başına aşamıyorlar. Ülke olarak bunun sıkıntısını hepimiz hissetmekteyiz. İmanlı, şuurlu bir gençlik demek, iyi bir Türkiye demektir. İyi bir gelecek demektir. Gelecekten emin olmak demektir. Bu gençliğin yetişmesi için alınan önlemler yetersiz ve neticesinde de kimse hoşnut değildir. Gelin gençlerimizin önündeki engelleri beraberce kaldıralım. Gençlerimizin çalışmalarını takip ederek olumlu davranış ve eylemlerine katkı sağlamış olalım.

Bugün için hepimizde imkan var, çeşitli kurumlarımız gençlerimiz için imkanlarını seferber etmektedir. Spor kulüplerimiz canla başla çalışmaktadır. Tüm bu çalışmalar gereklidir, yapılmalıdır. Ben tüm bu kurumlarımızı, sivil toplum örgütlerimizi ve gençlerimizi yaptıkları bu gayretli çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum. Ancak gençlerimizin ve ebeveyinlerinin huzurlu ve mutlu olabilmelerinin en önemli ve birinci şartının, imanlı, maneviyatı tam bir gençlik yetişmelerini temin etmekle mümkün olduğuna inanıyorum. Bunu da her konuda olduğu gibi yine Milli Görüşcülerin, yani sizlerin yapacağına inanıyorum. Yapılan bu hayırlı çalışmalara destek verelim, takipcisi olalım, gençlerimizin, özümüze, ailemize yakışır şekilde yetişmesi hepimizin onur duyacağı bir çalışmadır. Gayret gösteren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum." dedi.


Etiketler:
DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..