AKP KOCAELİ'DE ŞOK İSTİFA
VE KABUL EDİLDİ
ünlü Şarkıcıya 6 yıl 3 ay hapis
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AZİZ YILDIRIM'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR!

AZİZ YILDIRIM'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu sözleri şike duruşmasına bu sözlerle damga vurdu...
16.02.2012 / 23:45


"Şike" davasının üçüncü duruşmasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yapacağı savunmanın herkesi şaşırtacağını söyledi. Yıldırım, Trabzonspor'un geçen sene oynadığı iki maça bakılmasını istedi.

Mahkeme Başkanı Ekinci'nin, duruşma verdiği 10 dakikalık arada basın mensuplarının yanına gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu.

ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM Kİ

Yıldırım, "Çağlayan'da salı günü Allah'ın izniyle savunmama başlayacağım. Orada konuşacağım orada dinlersiniz. Öyle bir savunma yapacağım ki hepiniz şaşıracaksınız" dedi.

İKİ MAÇA BAKILSIN

Savunmasıyla ilgili sorular soran gazetecilere Yıldırım, "Sayfa sayısı ile ilgili basın uyduruyor. Savunmam başladığı zaman göreceksiniz" diye konuştu. "Uyanın artık" diyen Aziz Yıldırım, "Galatasaray- Trabzonspor, Beşiktaş-Trabzonspor maçlarında 30 bin kişi Fenerbahçe yenilsin mesajlar atmadı mı?" ifadesini kullandı.

BAŞKA HADİSELER DE VAR

"Sadece şike olsaydı diğer takımlar da olurdu. Bu işin arkasında başka hadiseler var" şeklinde konuşan Yıldırım'a basın mensupları, "Siyasi birşey mi var?" diye sordu. Yıldırım ise, "Araştırın, çalışın biraz. Tapeleri dinliyorsunuz. Bunlarda ne var niye yazmıyorsunuz?" yanıtını verdi. Yıldırım, "6222 sayılı kanunun içinde neler var. Arkasında yazanlara bakın sadece şike ve teşvik yok. Bizi haksız kazanç sağlamak ve dolandırıcılıktan tutukladılar. Bırakın bu şike işini. Bu hadise sadece şike hadisesi değil" şeklinde konuştu.

HAFTAYA GELSİNLER

"Burası bugün sakin biraz" diyen Yıldırım'a gazeteciler, "Siz söylediniz diye kimse gelmedi" karşılığını verdi. Yıldırım bunun üzerine, "Buraya gelmesinler tabi. Burada bir şey yok. Soğuk zaten. Haftaya gelsinler" dedi.

BERABER İZLESİNLER

Yıldırım, "Takımı nasıl buldunuz" sorusuna ise "Takım çok iyi gidiyor" cevabını verdi. Fenerbahçe -Sivasspor maçının kadın ve çocuklar yönelik biletlerinin tükendiğinin hatırlatılmasını üzerine Yıldırım, "Sivaslı ve Fenerbahçeli bayanlar beraber otursunlar, beraber bayrak sallasınlar" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'A BRAGA KUTLAMASI

Aziz Yıldırım, Braga galibiyeti nedeniyle tutuksuz sanıklardan Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş'i tebrik ederek "hayırlı olsun" dedi. Yıldırım, duruşmayı izlemeye gelen Cansu Yıldırım'ı da el sallayarak selamladı.


DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..