AKP KOCAELİ'DE ŞOK İSTİFA
VE KABUL EDİLDİ
ünlü Şarkıcıya 6 yıl 3 ay hapis
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

HEPİMİZ GEBZELİYİZ

HEPİMİZ GEBZELİYİZ
Gebze’nin bir göç şehri olduğunu ve 81 ilin tüm zenginliklerini üzerinde taşıdığını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, il derneklerinin sosyal bağları güçlendiren bir misyonu olduğunu söyledi.
15.02.2012 / 14:17


Gebze Yozgatlılar Derneği Başkanı Erol Akalın ve yeni yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan ve onlarla bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, il derneklerinin çalışmalarını her zaman takdir ettiğini ve çok önemsediğini ifade etti.

YÜZLERCE HEMŞEHRİ DERNEĞİMİZ VAR

İl, ilçe ve diğer yöresel derneklerin, Gebze’ye Anadolu’nun değişik beldelerinden gelen vatandaşlarımızın her tür ailevi, ekonomik, sosyal, eğitim ve barınma gibi sorunlarıyla ilgilendiğini ve bu yönüyle de sosyal bağların çözülmesini engelleyen bir set görevi üstlendiğini söyledi. Köşker, “Gebze bir göç şehri ve Anadolu’nun tüm renklerini, 81 ilin tüm zenginliklerini ve güzelliklerini üzerinde taşıyor. İlçemizde faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin sayısı yüzlerle ifade ediliyor. Biz hepsinin çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz” dedi.

GEBZELİLİK BİLİNCİNE VURGU YAPMALIYIZ

Gebze’nin Anadolu’nun 81 ilinden ve yurt dışından gelen vatandaşların barış içinde yaşadığı müstesna bir şehir haline geldiğini belirten Gebze Belediye Başkan Köşker, “Nereden gelirsek gelelim Gebze hepimizin ortak paydası. Bizler gelenek ve göreneklerimizi unutmadan yaşadığımız şehre sahip çıkacağız ve Gebzelilik bilincine öncelik vereceğiz. Enerjimizi, gücümüzü Gebze’nin gelişmesi ve güzelleşmesi için harcayacağız” diye konuştu.

Gebze Yozgatlılar Derneği Başkanı Erol Akalın da, kendilerine gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı Başkan Köşker’e teşekkür ederek, derneğin faaliyet ve hedefleri hakkında bilgi verdi ve Köşker’le karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..