Artık maç izleyemeyecekler
ŞAKA GİBİ; ARTIK SERBEST
GEBZE'DE DÜĞÜN ZEHİR OLDU; 93 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

'Öğretmenim soyunmamı istedi'

'Öğretmenim soyunmamı istedi'
Sanal sapığa suçüstü... Öğretmenlerin bilgileriyle Facebook'ta hesap açıp kız öğrencilerin 'müsamere için kıyafet seçme' bahanesiyle soyunmalarını sağlayan zanlı yakalandı
01.02.2012 / 23:09


İnternette çocuk istismarı hız kesmiyor. Küçük yaştaki kız öğrencileri tuzağına düşüren Özgür Ö. (35) bir velinin şikayetçi olmasıyla yakayı ele verdi. Korkunç skandal şöyle gelişti: - Okulların internet sitelerine giren Özgür Ö. gözüne kestirdiği kadın öğretmenlerin isim ve fotoğraflarını kullanarak Facebook profili oluşturdu. - Zanlı oluşturduğu sahte öğretmen hesabından o öğretmenin kız öğrencilerini de hesabına ekledi.

- Öğretmeniyle Facebook arkadaşı olduğunu sanan ilköğretim öğrencileri, MSN'den sohbet etmeye başladı. - 'Okuldaki etkinlikler için kıyafet seçmeliyiz' yalanını söyleyen Özgür Ö. kızların soyunmalarını isteyerek 'webcam'den görüntülerini izledi.

- Olay bir öğrencinin ailesine 'Öğretmenim soyunmamı istedi' demesi üzerine ortaya çıktı. - Ailenin okulla irtibata geçmesi üzerine talihsiz öğretmen de haberdar oldu. Öğretmen, yazışmaların kendisine ait olmadığını fotoğraf ve bilgilerinin kullanıldığını söyleyerek polise şikayette bulundu.

- Asayiş Şube Bilişim polisi hemen soruşturma başlattı. - IP adresi araştırmasında zanlının Tokat'tan internete girdiği ortaya çıktı. Tokat emniyeti zanlının bir internet kafeden hesabına giriş yaptığını belirledi. - Müşteri kılığında kafeye gelip pusu kuran polis, hırsızlık, gasp ve yağma suçlarından kaydı bulunan Özgür Ö.'yü takibe aldı. - Zanlı yine küçük yaştaki bir kız öğrenciyi soymak isterken suçüstü yakalandı.

6 OKULDAN 13 ÖĞRENCİYİ KANDIRMIŞ

Özgür Ö.'nün Türkiye'nin çeşitli illerindeki 6 okulda görev yapan öğretmenlerin fotoğrafını kullandığı belirlendi. Zanlı, 13 ayrı suçlamadan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü küçük yaştaki internet kullanıcıları için aileleri uyardı. Ailelerin bilgisayarları evde salon gibi kontrolü kolay ortak alanlarda bulundurmaları, çocukların girdikleri sitelerin aileler tarafından sürekli incelenmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: Akşam Gazetesi


DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..