Artık maç izleyemeyecekler
ŞAKA GİBİ; ARTIK SERBEST
GEBZE'DE DÜĞÜN ZEHİR OLDU; 93 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

GEBZE KENT KONSEYİ TOPLADI

GEBZE KENT KONSEYİ TOPLADI
İbrahim Güngör başkanlığındaki Gebze Kent Konseyi yönetimi,düzenledikleri kaynaşma ve tanışma yemeğinde işadamları ve siyasetçileri ağırladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yapılanma çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Kent Konseyimizin katkılarıyla Gebze’mizi marka şehir haline getireceğiz” dedi
29.01.2012 / 21:51


FOTO GALERİ- TIKLAYIN



GÜNGÖR: ŞİMDİ PROJE ZAMANI

Gebze Kent Konseyi yönetimi kaynaşma ve tanışma yemeği düzenledi. Kentin kanat önderleri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı tanışma yemeğine ayrıca, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, Gebze belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kent konseyi meclisleri üyeler, ve çok sayıda davetli konuk oldu. Gecenin ev sahipliğini yapan Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör, konseyin kuruluş aşamasında bu yana yürütülen çalışmalara dair bilgi verdiği selamlama konuşmasında şunları söyledi: “Kent konseyi gönüllü kimselerin, Gebze’ye hizmet etme beraberliği olarak tanımlanabilir. Meclisler, tüzük ve iç kurullara yönelik kuruluş çalışmalarından bu yana beraber çalıştığımız tüm arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ederim. Gebze’nin önceliklerini ve sorunlarını belirleyerek çıktığımız bu yolun bundan sonraki bölümünde yeni projeleri Gebze’miz için hazırlayacağız.”

KÖŞKER: GEBZE MARKA ŞEHİR OLACAK

Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör’ün selamlama konuşmasının ardından konuklara hitaben kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, konseyin önemine değindi. Köşker, “farklı fikirler mensup hemşerilerimizin bir araya geldiği, gönül birlikteliği yaptığı, Gebze’nin marka şehir olabilmesi için taşın altına elini koyan Gebze Kent Konseyi yöneticileri ve üyelerine bugüne kadarki emek dolu çalışmaları için teşekkür ederim. Hizmetin siyaseti olmaz. Önemli olan Gebze’ye el ele gönül gönüle vererek hizmet etmektir. Yapılanma çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Kent Konseyi’mizin katkılarıyla Gebze’mizi marka şehir haline getireceğiz” dedi. Başkan Köşker’in ardından söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise konuşmasında gönüllülerin bir araya geldiği Gebze Kent Konseyi’nin çalışmalarını önemsediğini belirterek, çalışmalarına her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi. 


DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..