Artık maç izleyemeyecekler
ŞAKA GİBİ; ARTIK SERBEST
GEBZE'DE DÜĞÜN ZEHİR OLDU; 93 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

ÇAYIROVA ÇİFTLİĞE GİTTİ

ÇAYIROVA ÇİFTLİĞE GİTTİ
Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve 600 öğrenciye hizmet veren çocuk kulübü Gebze Gaziler Dağı’nda konuşlandırılan at çiftliğini ziyaret etti.
25.01.2012 / 13:20


FOTO GALERİ-TIKLAYIN



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce inşası yapılan ve Çayırova ilçesinde ikamet eden at sahipleri tarafından kullanılan at çiftliğine ziyaret gerçekleştiren Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü öğrencileri çiftlikte bulunan atları yakından görme imkanına sahip oldu. Çocuk kulübünde verilen eğitimler ile çocukların okul öncesi eğitime hazırlıklarını ve eğlenerek öğrenmelerini sağlayan belediye, bu eğitimlerin yanı sıra çocuklara özel geliştirdiği sosyal programları sürdürüyor. Tiyatro, eğitim semineri, gezi gibi programlarla çocuklara farklı alanlarda eğitim imkanı sunan Çayırova Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisi aşılamayı da ihmal etmiyor. Gaziler Dağı’nda bulunan at çiftliğine gerçekleştirilen ziyarette atların nasıl bakımının yapıldığı ve nasıl beslendiği hakkında bilgiler alan çocuk kulübü yetkilileri çocukların ve velilerinin atları yakında görmeleri imkanını da sağlamış oldu. Gruplar halinde gerçekleşen ziyaretleri sürdürecek olan Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü, bu tarz programlarla çocuklara hayvan sevgisini aşılamayı hedefliyor. Bakım alanında atlarla yakında ilgilenen çocukların görevli personeller eşliğinde eğitim alanında atlara da binmesini sağlayan çiftlik yetkilileri çocukların hayvan sevgisinin daha da artması için bu tarz çalışmalarda Çayırova Belediyesi’ni destekleyeceklerini belirttiler.


DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..