Artık maç izleyemeyecekler
ŞAKA GİBİ; ARTIK SERBEST
GEBZE'DE DÜĞÜN ZEHİR OLDU; 93 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

DİLOVASI KENETLENDİ

DİLOVASI KENETLENDİ
Dilovası Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri O Ses Türkiye'de yarışan Nurullah Çukan’a destek için canlı yayına katıldı.
18.01.2012 / 09:54


Dilovası Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri O Ses Türkiye'de yarışan Nurullah Çukan’a destek vermek için O Ses Türkiye yarışmasının yapıldığı yer olan Alibeyköy Spor Salonuna Dilovası Belediyesi’nin katkılarıyla otobüs kaldırıyor.

Show TV ekranlarında her hafta Pazar günleri yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katılarak Dilovası’nı başarıyla temsil eden genç yetenek Nurullah Çukan’ı Dilovası Kent Konseyi Gençlik Meclisi önderliğinde Dilovası Halkı İstanbul’un Eyüp İlçesine Bağlı Alibeyköy Beldesinde bulunan Alibeyköy Spor Salonunda yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta canlı performans sergileyen Nurullah Çukan’a destek veren Dilovalı Gençler canlı yayın boyunca neredeyse hiç susmadılar.

Nurullah Çukan’dan Dilovalı Gençlere Teşekkür

O Ses Türkiye yarışmasına katılarak Dilovası’nı başarıyla temsil eden genç yetenek Nurullah Çukan canlı yayın boyunca desteklerini hiç esirgemeyen ve televizyonlarının başında bana dualarıyla destek veren tüm Dilovalı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

 Ayrıca Bu organizasyonu tertipleyen başta Dilovası Belediye Başkanı Sayın Cemil Yaman, Dilovası Kent Konseyi Platformuna ve Dilovası Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İsa Adıgüzel ve ekibine beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.

Programda sevilen şarkıları seslendirecek olan Nurullah Çukan, “Geçen hafta beni birinci yapan tüm hemşerilerimden 2950’e mesaj göndererek geçen hafta olduğu gibi bu hafta da destek vermelerini istedi.


DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..