Ak Partinin fotoğrafçısı öldürüldü
LOGARDAN DOLARLAR ÇIKTI?
DOKTOR'UN GİZLİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI!
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Gebze'den istediler!

Gebze'den istediler!
GTO Hannover Messe Fuarı’na katıldı, onlarca işbirliği teklifi geldi..
20.04.2011 / 13:27


Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen dünyanın en büyük sanayi fuarı Hannover Messe’ye katılan Gebze Ticaret Odası’na (GTO), başta Alman, Fransız ve Hintli olmak üzere 27 adet işbirliği teklifi geldi. Bu teklifler öncelikle makine ve parçaları olmak üzere; Danışmanlık, Metal, Otomotiv Yedek Parça, Enerji, Çevre Teknolojisi ve Plastik sektörlerinde oldu.

Üyelerinin uluslararası gelişmeleri yakından takip etmesini önemseyen ve üyelerini birer ihracatçı olmalarını sağlamaya yönelik girişimlerde bulunan GTO, bu kapsamda İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile birlikte Hannover’de stant açan 2 odadan biri oldu. Toplam 13 üyesi ile fuara iştirak eden GTO, 50 adet üyesinin de katalog, broşür ve tanıtım malzemelerini ücretsiz olarak sergiledi.

228’i Türkiye’den olmak üzere 65 farklı ülkeden 6500’e yakın standın kurulduğu Hannover Messe Fuarı’ndaki GTO standını; başta Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Heyeti, Edremit Ticaret Odası ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti olmak üzere çoğunluğu Almanya, Hindistan, Avusturya, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, Güney Kore, İsveç, İtalya, Japonya, Panama, Polonya, Tunus ve Yunanistan’dan katılan firmalar ziyaret etti.

En Çok Talep Makine ve Parçalarına…

Fuar süresince 27 adet işbirliği talebi alan GTO standına en çok makine ve parçaları konusunda talep geldi. GTO’dan işbirliği talebinde bulunan 27 firmadan 17 tanesi Gebze’de imalatçı ararken, 6 tanesi hizmet satmak istemektedir. Aynı zamanda firmalar Gebze bölgesinden distribütör aramakta, firma ve arazi satın almak istemektedir. İşbirliği talebinde bulunan firmalar ile ilgili bilgilere GTO internet sitesinden (www.gebzeto.org.tr), GTO Web Market Sitesi’nden (http://www.gebzewebmarket.net/) ya da GTO’dan ulaşılabilir.

Engelliler İle İlgili Projeler Görüşüldü

Hannover Fuarı sırasında Hamburg’da 7 ayrı ikili görüşme gerçekleştiren GTO Heyeti; çevre, lojistik, mobilya ve makine sektörlerinden çok sayıda Alman firması ile ticari görüşmeler gerçekleştirdi.

Aralarında Alman FDP Partisi Eyalet Başkanı ve işadamı Rolf Salo’nun da bulunduğu işadamları ile bir araya gelen heyet, ELBE Rehabilitasyon Merkezi ve Üretim Alanı’nı ziyaret ederek Gebze’de gerçekleştirilmesi düşünülen proje hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Hamle İşadamları Derneği (Hamle Hamburger Kaufleute e.V) yetkilileri ile de görüşen GTO Heyeti, Hamburg Başkonsolosu Devrim Öztürk, Ticaret Ateşesi Sacit Dizman, Türk ve Alman işadamlarının katılımlarıyla düzenlenen toplantıda olası işbirlikleri ile ilgili ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

 


HABERPİ YORUMLAR
KADIRGALI: 
"NAİL BAŞKAN"
NAİL BAŞKAN ADAM GİBİ ADAMDIR ARTIK VEKİL VE BAKAN OLMASI LAZIM
01.12.2011 / 10:10
Adanalı mehmet: 
"Nail Çiler hani değişim"
İbrahim Başaran ne yapıyorsa aynını taklit ediyon hani değiştircektin sende benim için aynın bundan kelli
21.04.2011 / 04:32
DEDİKODUCU GAZETECİ!
Son zamanlarda “gazetecilik” konusunda o kadar çok sap ile saman birbirine karıştırıldı ki, üç beş kelam etmek zorunda kaldım.. Samanlık, gazeteciliği herhangi bir partinin fikriyatı ile özdeşleştirmek olurken, saplık ise gazetecilik maskesi altında o fikriyatın militanlığına soyunmaktır..
YAZARLAR
İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU
Ak Parti Genel Merkezi’nin, mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bayram'ın tekrar aday olmasının tüm yollarını kapayarak Gebze’de Ekrem Özenir’i aday göstermesi üzerine özellikle Milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Ali Okur ile AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'e tepkiler dinmiyor. Bu konu ile ilgili yaptığımız haberlere gelen yorumlar ise sayfalar dolusu. Lakin değişik değişik haberlerin altında ve bir bütünlük arzetmiyor. Biz yorumlarınızın ve tepkilerinizin bir noktada toplanarak ses getirmesi amacıyla haberpi.com olarak bir ilki gerçekleştirerek buradan "AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİNİ TARTIŞMA PLATFORMU" sayfasını açıyoruz. Aşağıdaki yorum ekle kısmına kongre süreci ve adayla ilgili düşüncelerinizi yazarak buradan yayınlayabilirsiniz. Hakaret ve belgesiz suçlama içermediği sürece kongre günü olan 27.Kasım tarihine kadar bu sayfa sizlere ve yorumlarınıza açık olacaktır..